Aloe Vera Dryck

Att dricka aloe vera varje dag har många positiva hälsoeffekter. Det håller matsmältningssystemet i trim och tjocktarmen ren från slaggprodukter. Att dricka aloe vera gör underverk för huden och är ett utmärkt kosttillskott eftersom den är en så rik källa till mineraler och vitaminer.
Aloe vera innehåller 19 av de 20 aminosyror som våra kroppar behöver för att hålla oss friska och starka. Ett friskt och välfungerande matsmältningssystem är a och o för vårt välbefinnande. Lider man av åkommer som ibs, gasbildning och sur mage är aloe vera det perfekta kosttillskottet.

Aloe vera gör också att tarmarna kan ta upp proteiner mer effektivt, ännu en fördel. Den ger tarmbakterierna en naturlig balans och reglerar dem, så att de kan jobba effektivt i tarmarna.

Att dricka aloe vera för huden

Aloe vera ha rmånga positiva effekter för huden. Aloe vera håller huden fuktig ända ner till dermis, det vill säga det djupare lagret i vår hud. Aloe vera understöder huden förnyelse och gör att den håller sig mer elastisk och och får, bisktavligen, mer lyster. Man kan också använda aloe vera utvärtes för solskadad hud och även minska ärrbildning.

Aloe vera och aminosyror

Aminosyror är vår kropps byggstenar. Åtta av dessa är livsviktiga och kan inte produceras av kroppen, men de finns i aloe vera plantan. Den innehåller fler aminosyror än de flesta andra livsmedel.

Aloe vera och dess antiinflammatioriska egenskaper

Aloe Vera gel innehåller 12 naturliga ämnen som har visat sig hämma inflammation utan biverkningar. Aloe vera kan också påverka leder och ligament, så känner man sig stel och orörlig är ett aloe vera tillskott utmärkt att ta. Aloe Vera dryck innehåller vitaminerna A, B1, B2, B6, B12, C och E, folsyra och niacin.

Daglig dos av mineraler

Några av de mineraler som finns i aloe vera-gel innefattar kalcium, natrium, järn, kalium, krom, magnesium, mangan, koppar och zink!

Kollagen och elastin reparation

Aloe vera kan som sagt ge en bra grund för att bibehålla en frisk och ungdomlig hud. Ettsät tatt effektivt bekämpa effekterna av åldrande och den stress i form av mijögifter och annat som vår hud utsätts för.

Andra positiva effekter av aloe vera

Aloe vera dryck är inte bara bra för immunförsvaret och huden, den reglerar också vikten, är bra för tandhälsan och håller energinivåerna uppe. Har man besvär med svamp i tarmarna och candida är aloe vera utmärkt att dricka som tillskott.